PKN
Protestantse Gemeente Ede
 
Kerkbalans Kerkbalans

Van 19 januari t/m 2 februari 2019 vindt de jaarlijkse Actie Kerkbalans plaats. Hierbij wordt u gevraagd om een toezegging te doen voor een jaarlijkse financiële bijdrage.
U kunt op drie verschillende manieren uw toezegging doen:
1. Via het digitale portaal van de Protestantse gemeente Ede.
Hiervoor moet u zich eenmalig hebben aangemeld bij www.skgcollect.nl/136.
2. Via de Kerkgeld App. Klik hier voor een handleiding.
3. Schriftelijk. Als u niet digitaal wilt toezeggen dan komt in de maand januari iemand langs met een brief en daarbij een formulier waarop u uw kerkelijke bijdrage voor het komend jaar kunt noteren. Enige dagen later wordt het formulier dan weer bij u opgehaald.

De opbrengst van de Actie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron van onze gemeente.
Omdat er de komende jaren door diverse omstandigheden en ontwikkelingen grote tekorten zullen ontstaan op de begroting en de jaarrekening doen wij een oproep om – indien mogelijk en naar vermogen – uw financiële bijdrage voor 2019 en voor de jaren daarna steeds met minimaal 2% te verhogen.
Kijk naar onderstaande videoboodschap over de financiële situatie van onze gemeente.


 

terug
 
 
Kerkblad actueel
3/2, 10/2, 17/2
 
Kerkdiensten
3/2, 10/2, 17/2
 
Inloop open kerk
Donderdag 7 februari is er in “Ons Huis” (bij de Taborkerk) weer de inloop. Deze morgen hebben we met elkaar een gezellige maaltijd, waarop iedereen welkom is. Op donderdag 14 februari staan handenarbeid en spel op het programma. Donderdag 21 februari komt de heer Theo Borggreve. Hij neemt zijn accordeon mee. Dat belooft een vrolijke ochtend te worden. Iedereen is ook hier van harte welkom.
 
Bespreek het Samen
Programma
Seizoen 2018-2019
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.