PKN
Protestantse Gemeente Ede
 
Regeling Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Regeling Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Preventiebeleid met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk 

Als Protestantse Gemeente Ede willen we een plek zijn, waar iedereen zich welkom mag voelen, juist ook kinderen en jongeren. Voor hen zijn er verschillende kerkelijke activiteiten die vooral door vrijwilligers vormgegeven worden. Omdat we voor kinderen en jongeren een veilige plek willen zijn, hebben we een preventiebeleid opgesteld om seksueel en ander grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk te voorkomen.

Klik hier voor het document 'Preventiebeleid met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk'. Dit document is op 11 juli 2019 vastgesteld door de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Ede. 
terug
 
 
Kerkblad actueel
12/1, 19/1, 26/1
 
Kerkdiensten
12/1, 19/1, 26/1
 
Bespreek het Samen
Programma
Seizoen 2019-2020
 
Inloop open kerk
Op donderdag 16 januari is er in “Ons Huis” bij de Taborkerk weer een inloopochtend. Op deze morgen komt mw. Bouwien Vermaat. Het onderwerp is: Oefentherapie – Mensendieck, houding kan iedereen leren. Op donderdag 23 januari is er handenarbeid en spel. Op donderdag 30 januari komt de heer Theo Borgreve. Hij neemt zijn accordeon mee en boekjes met liedjes zodat we mee kunnen zingen. Dat wordt vast een vrolijke morgen! Vanaf 9.30 uur zijn de deuren open en is iedereen hartelijk welkom.
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.